Upcyclingsnedkeri og værksted i Hillerød

Vi er i gang med at skabe et snedkeri, men det bliver et lidt anderledes snedkeri / værksted. Her skal der nemlig være plads til at eksperimentere med allerede brugte materialer, som kan få nyt liv.

Med upcycling, genbrug og gentænkning af ressourcer findes store besparelser – både miljømæssigt og økonomisk. Vi ønsker at være med at drive cirkulær økonomi og byggeri gennem brugen af ikke-virgine ressourcer. Dette kan vi bl.a. bidrage med gennem genbrug og genanvendelse af gamle brædder, tegl, mursten, beton m.m. som kan få nyt liv i vores projekter. 

Dette sætter højere krav til alle processer og aktører i et byggeprojekt, men ved at sætte barren højt, kan vi rykke mod en mere bæredygtig byggebranche. Men branchen har allerede rykket sig meget, og sådan vil det fortsætte længe endnu. Derfor vil vi gerne være med i den grønne omstilling ved at skabe relationer på tværs i byggebranchen, eksperimentere med allerede brugte materialer og ikke mindst lære af det. Vi glæder os til at vise, hvad vi arbejder på i vores upcycling snedkeri og værksted!