Byggerådgivning og undervisning i åndbart byggeri

Kunne du tænke dig at blive klogere på den grønne omstilling i byggebranchen og få nogle helt konkrete tiltag, der gør din byggeproces bedre for miljø, mennesker og økonomi? Tag kontakt til Anders Mainz ApS og hør om mulighederne for rådgivning og vidensdeling. Vi er overbeviste om, at vi i fællesskab kan rykke den grønne omstilling i byggebranchen. Det skal vi gøre ved at dele erfaringer gennem dialog og åbenhed. Derfor vil vi gerne dele ud, rådgive og undervise i bæredygtigt, grønt og åndbart byggeri.

Et byggeprojekt har brug for tilpasset rådgivning i alle faser

Anders Mainz har drevet virksomheden siden 2016 og har fra start specialiseret sig i bæredygtigt byggeri, herunder entrepriseledelse og byggestyring samt tømrermester med totalproduktion. Vi er klar til at rådgive dig og din virksomhed samt besøge skoler eller foreninger for at formidle om vores arbejde og vision.
Se vores vision om forandring i byggebranchen her.

Med byggerådgivning fra Anders Mainz ApS, bliver du klædt på til at kunne tage bæredygtige valg i bygge- og projektstyringen. En byggerådgivers rolle består nemlig i at rådgive og assistere kunder eller samarbejdspartnere i forbindelse med byggeprojekter. Rollen kan variere afhængigt af projektets størrelse, formål og kompleksitet, men generelt set hjælper vi med at planlægge projektet, identificere og løse problemer, sikre kvaliteten af arbejdet og overholde budgettet og tidsplanen.

Med vores ekspertise, hjælper vi med at klæde vores kunder på til at kunne træffe flere grønne beslutninger i planlægningen af projektet.

Vi kan rykke den grønne omstilling i branchen med gennemsigtighed ved at dele erfaringer og derfor rådgiver vi i bæredygtigt, grønt og åndbart byggeri på skoler, fagmøder, ERFA-møder etc.

“Vi ønskede et bæredygtigt og åndbart byggeri, og vi har været meget tilfredse med Anders’ styring af byggeprocessen. Alle håndværkere i hans team har været dygtige og pålidelige, og dialogen med Anders har været helt igennem tilfredsstillende, ligesom vi har fået flere gode input af ham undervejs. Hvis du ønsker at bygge åndbart og bæredygtigt kan vi varmt anbefale Anders Mainz ApS.”
– Morten Löw, privat bygherre

Kan et eksisterende hus ombygges til et lavenergihus?

Nogle af de spørgsmål vi støder på er, om et eksisterende hus kan ombygges til et lavenergihus, og det korte svar er ja.

Det er nemlig muligt at ombygge et eksisterende hus til et lavenergihus, men det afhænger dog af en række faktorer, såsom husets nuværende tilstand, konstruktion og bygningskode. For at et hus kan kvalificere som et lavenergihus, skal det opfylde en række krav til energieffektivitet, herunder isolering, vinduer og døre, ventilationsanlæg og varmeanlæg. Det kan være nødvendigt at foretage ændringer i huset for at opfylde ovenstående krav, herunder at efterisolere vægge, lofter og gulve, skifte vinduer og døre, installere et effektivt ventilationsanlæg og skifte til et mere energieffektivt varmeanlæg.

Det er en investering at ombygge et eksisterende hus til et lavenergihus, og det kan have mange fordele, såsom at reducere varmeudgifterne, forbedre indeklimaet og øge boligens værdi.

Kontakt Anders Mainz

Ring eller skriv til os og hør nærmere omkring vores tilbud om rådgivning eller undervisning.

Valget af bæredygtige byggematerialer er afgørende for byggeriets klimaaftryk

Vi ligger stor vægt på materialevalg og håndtering af byggematerialerne, når vi rådgiver vores kunder. Materialer, ressourcespild og affald er en stor del af det negative klimaaftryk i byggebranchen. Derfor er det vigtigt at tænke genbrug og genanvendelse, når valget kommer på biobaserede byggematerialer samt, tænke på naturlige produkter. Med naturlige produkter findes der mange alternativer til helt almindelige byggematerier, såsom

Det er vigtigt at tage hensyn til flere faktorer for at finde de mest bæredygtige byggematerialer, og man bør undersøge og sammenligne flere muligheder før man træffer beslutningerne. Hos Anders Mainz ApS giver vi et indblik i de helt specifikke fordele, der er ved de biobaserede materialer.