Rådgivning og undervisning i byggeværdier, åndbart byggeri samt materialevalg

Anders Mainz har drevet Anders Mainz ApS siden 2016 og har specialiseret sig i bæredygtigt byggeri, herunder entrepriseledelse og byggestyring samt tømrermester med totalproduktion.

Anders er visionær og disciplineret, der arbejder med overblik og nøje fokus i alle projekter.

“Vi ønskede et bæredygtigt og åndbart byggeri, og vi har været meget tilfredse med Anders’ styring af byggeprocessen. Alle håndværkere i hans team har været dygtige og pålidelige, og dialogen med Anders har været helt igennem tilfredsstillende, ligesom vi har fået flere gode input af ham undervejs. Hvis du ønsker at bygge åndbart og bæredygtigt kan vi varmt anbefale Anders Mainz ApS.” – Morten Löw, privat bygherre

Anders mener, at vi kun kan rykke den grønne omstilling i byggebranchen ved at dele erfaringer gennem dialog og åbenhed. Derfor rådgiver og underviser han i bæredygtigt, grønt og åndbart byggeri på skoler, fagmøder, ERFA-møder etc.

Anders er klar til at rådgive dig og din virksomhed samt besøge skoler eller foreninger for at formidle om vores arbejde og vision. Læs her om vores vision om forandring i byggebranchen.