En renovering med sans for æstetik

Vi tilbyder totalløsninger indenfor f.eks. svanemærket renovering med fokus på materialevalg, kvalitet og dine ønsker, så vi kommer bedst i mål med din renovering.

Emmilie Joy_Hansen_Vedbæk-1

Når vi bygger, så bliver elementerne åndbare, fordi vi bygger med biobaserede materialer. Så tænker du måske lidt nervøst på slutresultatet og æstetikken, når dine vægge er behandlet med f.eks. ler, naturmaling eller silikatmaling – men frygt ej. Det naturlige alternativ kan være roligt og stilfuldt, se bare dette ler pudsede badeværelse i Frederiksværk. Vi beklæder rå skillevægge med lerplader, træfiber, fibergips eller hamp og isolerer væggene med græs, træfiberisolering, hamp eller kork, som giver en helt fantastisk akustik, duft og fornemmelse til dit hjem. Vores tømrere er glade, da naturlige materialer er en forlængelse af det gamle og traditionsrige fag, og giver en større tilfredsstillelse at bearbejde.

Hos Anders Mainz konstruerer og isolerer vi med træ og andre forskellige alternativer til mineraluld, fordi træ og andre biobaserede materialer er en fornybar ressource, som naturen selv kan fornye. Vi går op i jordens klima og dit indeklima, og vi prøver at ændre nutidens byggetraditioner mod mere bæredygtige materialevalg.

Derfor vil vi også gerne slå et slag for renovering, da det klimamæssigt og ofte totaløkonomisk betaler sig. En rapport fra Rambøll / Renovering på Dagsordenen viser nemlig, at der er markante CO2 besparelser, når man vælger at renovere – uanset om det er private boliger eller store offentlige bygninger – læs mere.

Overvejer du at renovere din bolig, så den opfylder hverdagens og fremtidens behov, så kontakt os i dag.

Kontakt os lige her.

Se vores renoveringsprojekter

Fornyelse af 170 år gammel villa
Transformation af villa i Allerød
Kviste, tagvinduer og skifertag på ny tagkonstruktion