En renovering med sans for æstetik

Vi tilbyder totalløsninger indenfor renoveringer med fokus på materialevalg, kvalitet og dine ønsker. Når du vælger at renovere fremfor at bygge nyt, så sparer du allerede meget på klimakontoen. Derfor er vi klar til at hjælpe med den bedste, klimavenlige og bæredygtige renovering til dine behov.

Emmilie Joy_Hansen_Vedbæk-1

Hos Anders Mainz ApS bygger vi med biobaserede materialer, der hvor det er muligt. Så tænker du måske lidt nervøst på slutresultatet og æstetikken, når dine vægge er behandlet med ler, naturmaling eller silikatmaling – men frygt ej! Det naturlige alternativ kan være roligt og stilfuldt, se bare dette lerpudsede badeværelse i Frederiksværk. Vi beklæder rå skillevægge med lerplader, træfiber, fibergips eller hamp og isolerer væggene med græs, træfiberisolering, hamp eller kork. Det giver en helt fantastisk akustik, duft og fornemmelse til dit hjem. Vigtigt er også, at vores tømrere er glade, da naturlige materialer er en forlængelse af det gamle og traditionsrige fag, og giver en større tilfredsstillelse at arbejde med.

Hos Anders Mainz konstruerer og isolerer vi med biobaserede materialer, da de er en fornybar ressource – altså ressourcer som naturen fornyer. Vi går op i jordens klima og dit indeklima, og vi prøver at ændre nutidens byggetraditioner mod mere bæredygtige materialevalg.

Derfor vil vi også gerne slå et slag for renovering, da det klimamæssigt og ofte totaløkonomisk betaler sig. En rapport fra Rambøll / Renovering på Dagsordenen viser nemlig, at der er markante CO2 besparelser, når man vælger at renovere – uanset om det er private boliger eller store offentlige bygninger – læs mere.

Overvejer du at renovere din bolig, så den opfylder hverdagens og fremtidens behov, så kontakt os i dag.