mainz hjem - et klimahus, der bygger bro mellem natur og sjæl

Bæredygtigt byggeri i sommerbyen

mainz hjem er et boligkoncept for mennesker, der ønsker et hjem skabt i respekt for jordklodens behov og i balance med brugerens behov. Vi har lagt vores kræfter i bæredygtighed, indeklima, design og komfort, hvilket generelt afspejler sig i grundlaget for mainz hjem. Når du vælger et mainz hjem, så vælger du en kompromisløs bolig, som bygger bro mellem dig, dit hjem og naturens egenskaber. Konceptet kan bygges som enfamiliehus samt flerfamiliebolig og bygges til at stå i generationer med minimalt vedligehold.

Mainz hjem tegningsmateriale

Design / Anders Mainz

Mainz hjem visualisering

 Design / Anders Mainz

Grundlaget for mainz hjem

Inspireret af de bornholmske rundkirker, Hundertwasser & oprindelige tanker af William McDonough, blev mainz hjem udviklet med fokus på at skabe det bedst mulige byggeri for mennesker, inklusiv praktiske og teknologiske tiltag. Afskærmningen i plastik skulle væk, og den naturlige virkelighed mellem mennesker af natur skulle forenes på ny.

Det startede som en ideologi i 2017, og er nu essensen i virksomheden. Vi har kaldt det ”hjem”, da vi skal genopfinde byggeriet pga. presserende ressource mangel, men samtidig bevæge os væk fra den syntetiske symptombehandling. Vi skal returnere til de principper, vores natur og fortid har vist os overlever i generation efter generation.
Her er et udpluk af muligheder med mainz hjem:

  • Åndbar og organisk bygning
  • Naturlig ventilation med ventilationsvinduer
  • Energibesparende opvarmning med IKM varmepumpe uden en udedel
  • Træfacade fra Burnt Wood, inkl. mulighed for upcycling af genbrugstræ
  • Levende, naturlig og åndbar isolering i træfibergranulat fra Woodfiber
  • Tagflade med Svanemærket tagpap fra Derbigum
  • Ca. 75% reduktion af vandforbrug med husvandsanlæg & Flow Loop cirkulationsbrusere
  • Knirkefrit og milimeter nøjagtigt skelet i Kerto/LVL bjælker og stolper

Samme grundlag, flere organisk baserede muligheder af byggerier

Kajerodgrunden_beskåret

Bofællesskab er fremtiden for mange, hvor flere familier og husstande lever sammen med rum til privatliv. Men udviklingen af ejendomsprojekter giver også mange nye muligheder. Også her kan mainz hjem være en løsning til at skabe et fællesskab i og mellem de åndbare bygninger.
mainz hjem bygges i ét eller to plan, som helårs- eller fritidsbolig, samt som kolonihavehus.
Disse visualiseringer understøtter vores visioner og ideer for fremtidens bolig med fokus på vores klima, naturlighed og indeklima. Vi er klar til at skræddersy og skabe drømmeboligen med grundstenene fra mainz hjem.

mainz hjem opfylder de højeste kriterier for bæredygtigt og intelligent byggeri samt indeklima og lever naturligvis op til energimærke A20, BR18 og den frivillige bæredygtighedsklasse. I mainz hjem anvendes SBI-godkendte produkter/komponenter og konstruktion.
Når du vælger mainz hjem, så afleveres en 100% nøglefærdig bolig til dig og din familie.

Lyden af mainz hjem
Musikken som du kan høre her til højre er komponeret ud fra de fire årstider, der afspejler liv og dynamik, som mainz hjem er designet ud fra. Tanken med denne komponerede melodi er, at vibrationer og liv skal gå fra menneske til materiale til natur til sjæl og hele vejen retur, når du bor i et mainz hjem. Både melodi og de viste husdesigns bygger på den gyldne spiral.

Musikken er komponeret Caleb Fawcett.

Lyden af mainz hjem
Musikken som du kan høre herunder er komponeret ud fra de fire årstider, der afspejler liv og dynamik, som mainz hjem er designet ud fra. Tanken med denne komponerede melodi er, at vibrationer og liv skal gå fra menneske til materiale til natur til sjæl og hele vejen retur, når du bor i mainz hjem. Både melodi og de viste husdesigns bygger på den gyldne spiral.

Musikken er komponeret Caleb Fawcett.