Nybyg med nye egenskaber

Skal du have et splinternyt hjem? Der kan være mange gode grunde til at vælge nybyg, men i dag bliver der bygget mange typehuse på rekordtid – hvilket kan betyde, at der spares andre steder, f.eks. på materialevalget og det håndværksmæssige arbejde.
Ønsker du at bygge dit nye hjem med omtanke for dine omgivelser på både kort og lang sigt? Så læs lige med herunder.

Et nybyggeri fra Anders Mainz ApS er organisk indefra og ud – hele huset ånder. Vi har fokus på åndbare løsninger af godt håndværk med tanke for miljø og indeklima.

Fra råhus til ydre beklædning bruger vi naturlige og/eller genbrugsbaserede byggematerialer, som holder byggeriet diffusionsåbent. Vi pakker ikke huset ind i plastik, da der findes mange andre godkendte og fantastiske muligheder. Træ er et eksempel på ét af vores materialevalg, der bevæger sig væk fra plast og andre lukkede komponenter. Vi mener, at hvis der skal bygges nyt, så skal det gøres miljøbevist, fordi vi ønsker at forandre måden vi bygger gennem bæredygtighedsnørderi, visionære klimatanker og ikke mindst handling. Dette kan vi ikke gøre alene, og vi vil gerne bringe alle brikker i spil! Skal du spille med os?

Vores underentreprenører i entreprise er altid faste samarbejdspartnere, som du kan læse mere om her og vi udfører total- hoved- samt fagentrepriser i træ til private og erhverv med fokus på biobaserede materialevalg og kvalitet.