Nybyg med nye egenskaber

Ønsker du et moderne byggeri? Vi udfører total- hoved- samt fagentrepriser i træ til private og erhverv med fokus på biobaserede materialevalg og kvalitet. Vi sætter en ære i altid at levere den bedste service, have faste leverandører & et solidt produktkendskab indenfor åndbare og naturlige løsninger.

Hele huset ånder

Et nybyggeri fra Anders Mainz er ikke som de andre. Det er vi overbevist om, fordi vi bygger organisk indefra og ud. Anders Mainz har fokus på åndbare løsninger af godt håndværk med tanke for miljø og indeklima. Vi ønsker at forandre måden vi bygger gennem bæredygtighedsnørderi, visionære klimatanker og ikke mindst handling!

Fra råhus til ydre beklædning bruger vi naturlige og/eller genbrugsbaserede byggematerialer, som holder byggeriet diffusionsåbent. Vi pakker ikke huset ind i plastik, da der findes mange andre godkendte og fantastiske muligheder. Træ er et eksempel på ét af vores materialevalg, der bevæger sig væk fra plast og andre lukkede komponenter. Vi gør en dyd ud af åndbare træbyggerier og vi ønsker dig med på rejsen.
Vil du også være med?

Vores underentreprenører i entreprise er altid faste samarbejdspartnere, som du kan læse mere om her og vi udfører altid entrepriser med egenproduktion i tømrer- og snedkeropgaver. 
Se vores nybyg-projekter og kontakt os, hvis du ønsker et åndbart hus.

Se vores åndbare nybyg-projekter

Organisk tilbygning i Frederiksværk
Hornbæks måske mest åndbare hus
Træhus mellem træerne i Nødebo