Bæredygtigt nybyg med nye egenskaber

Skal du have et splinternyt hjem, hvor kvalitet, indeklima og miljørigtige valg ikke skal spares væk? Der kan være mange gode grunde til at vælge nybyg, men i dag bliver der bygget mange typehuse på rekordtid – hvilket kan betyde, at der spares på materialevalget og det håndværksmæssige arbejde.
Ønsker du at bygge dit nye hjem med omtanke for dine omgivelser og vores miljø på både kort og lang sigt, så læs mere om hvordan vi fremmer bæredygtigt byggeri.

Åndbart byggeri med Anders Mainz ApS

Hos Anders Mainz ApS er vi bevidste omkring vigtigheden af det bæredygtige byggeri og med den miljømæssige omtanke. Vi arbejder derfor målrettet på at tilbyde grønne og miljøvenlige huse og bygninger til vores kunder. Vi tilbyder en bred vifte af energivenlige løsninger og bæredygtige materialer, der kan bidrage til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Et bæredygtigt byggeri handler om at tænke på helheden og at minimere belastningen på miljøet. Dette kan gøres ved at vælge miljøvenlige og genanvendelige materialer til sit nybyg. Der er mange muligheder for at gøre et nybyggeri mere bæredygtigt og miljøvenligt, og vi bestræber os på at skabe bæredygtige byggerier, som er naturlige indefra og ud. Vi har nemlig fokus på åndbare løsninger af godt håndværk med tanke for miljø og indeklima.

Fra råhus til ydre beklædning bruger vi biobaserede og/eller genbrugsmaterialer, som holder byggeriet diffusionsåbent. Vi pakker ikke huset ind i plastik, da der findes mange andre godkendte og fantastiske muligheder. Træ er et eksempel på ét af vores materialevalg, der bevæger sig væk fra plast og andre lukkede komponenter. Vi mener, at hvis der skal bygges nyt, så skal det gøres miljøbevist, fordi vi ønsker at forandre måden vi bygger gennem bæredygtighedsnørderi, visionære klimatanker og ikke mindst handling. Dette kan vi ikke gøre alene, og vi vil gerne bringe alle brikker i spil!

Skal du spille med os? 

Vi opfylder de nye BR23 krav

Fra 1. januar 2023 er der indført nye krav og standarder, som har til formål at sænke klimaaftryk på større byggerier. Nu er der for føste gang nemlig et krav til at nye bygningers klimapåvirkning skal beregnes gennem en livscyklusanalyse – læs mere på bæredygtigtbyggeri.dk

De nye krav vil påvirke områder som bygningsregulering, klima- og miljømæssige standarder, byggeøkonomi og samarbejdsprocesser. Bygherrer vil blive pålagt at tage større ansvar for sikkerhed og bæredygtighed i byggeriet, og det vil være påkrævet at anvende mere avancerede teknologier og innovative løsninger. For at opfylde disse krav er det afgørende, at byggeriets ledere og entreprenører forstår de nye standarder og krav samt have de nødvendige kompetencer og ressourcer til at opfylde dem.

Vores underentreprenører i entreprise er altid faste samarbejdspartnere, og vi udfører total- hoved- samt fagentrepriser til private og erhverv med fokus på biobaserede og bæredygtige byggematerialer.

Bæredygtig byggerådgivning af nybyg

Hos Anders Mainz ApS rådgiver vi også om alt fra byggetilladelser til energibesparelser og renovering af din bolig. Hvis du er i gang med et nybyggeri, kan vi også tage rollen som rådgiver til at tage bæredygtige valg i nybyggeriet. Du kan læse meget mere omkring vores byggerådgivning og undervisning i åndbart byggeri herunder.