Byggestyring med fagentreprise samt fokus på klima og håndværk

Vi kan projektere og stå for byggestyringen af dit næste byggeri. I efteråret 2022 kunne vi påbegynde det 7. nybyggeri for Jakobsen Huse med tømrerentreprise og byggestyring fra A-Z. Vi varetager meget gerne jeres projekt med faglig indsigt i naturlige og åndbare muligheder, samt en tryg styring fra tegnebræt til aflevering.

Læs herunder hvad Emil Lyhne, tegnestuechef hos Jakobsen Huse sagde om vores samarbejde:

“Jeg kan ærligt sige, jeg ikke har mødt en bedre samarbejdspartner end Anders Mainz ApS. Hos dem har jeg oplevet en oprigtig interesse i at gøre en forskel, i at undersøge, udforske og ikke mindst få gennemført byggerier med nye og anderledes byggemetoder. Der bliver arbejdet grundigt og dybdegående i forhold til materialernes egenskaber og sammensætning, hvilket er essentielt når man gerne vil udfordre de konventionelle byggemetoder. Jeg oplevet en enorm energi og ivrighed. Derudover arbejder de meget struktureret, målrettet og professionelt. Alle, jeg har haft glæden af at samarbejde med hos Anders Mainz ApS, har været pligtopfyldende, punktlige, ærlige og ikke mindst samarbejdsvillige. Anders Mainz ApS har det sidste halve år stået for alle byggerier i Jakobsen Huse. Dette gælder både udførelse samt byggeledelse af alle igangværende byggerier. Derudover har Anders været en stor del af planlægningen i forbindelse med fremtidige byggerier.”
Emil Lyhne, Tegnestuechef hos Jakobsen Huse.

Har du brug for hjælp til overblik og generel byggestyring i dit næste grønne byggeprojekt? Vi tror på, at et vellykket projekt sker gennem det gode samarbejde. Derfor er vi klar til at forme projektet sammen med dig, så resultatet bliver efter dine boligdrømme.

Byggestyring i Hillerød

Her udførte vi entrepriseledelse som konsulent for HHM A/S.
Et projekt med en entreprisesum på 120 mio.

Konsulent for DTU-boliger

DTU i Kgs. Lyngby byggede gæsteboliger i træ, hvor Anders var entrepriselederkonsulent.
Entreprisesum: 6 mio.

Indhentede forsinket tidsplan

Anders var konsulent med byggestyring og sjak. Sammen med totalentreprenøren vi tidsplanen. Entreprisesum: 100 mio.