Holdet hos Anders Mainz ApS

Nicklas

Jeg er trænørd til fingerspidserne og har en stor passion for bæredygtigt byggeri. At arbejde som tømrer kommer helt fra barnsben af og derigennem min faglige stolthed for tømrerfaget. Jeg har altid syntes, at det er fantastisk at skabe noget med mine hænder. Særligt i dag, sætter jeg en stor ære i at kunne bygge med det bedst mulige og holdbare materiale – nemlig træ. Det giver en enorm tilfredshed at bygge huse med evig levetid og jeg håber på, at det bliver vores input til en grønnere byggebranche.

Marcus

Det giver mig motivation og lyst til at være tømrer og bygge, fordi jeg med til at sætte præg på Danmarks udseende. I min tid som tømrer har jeg arbejdet med mange forskellige materialer, men her i firmaet er jeg blevet introduceret for nye metoder og materialer. Nu arbejder jeg med træbaserede materialer hver dag, som er bedre for miljøet og bidrager til et sundere indeklima.
Jeg bygger mine børns fremtid, og det er meningsfuldt at gøre det bæredygtigt, sundt og ansvarligt.

Sander

Jeg er vokset op blandt håndværkere, og vil selv gerne sætte mit præg i tømrerfaget. Det er vigtigt for mig at gøre et godt stykke arbejde for kunderne og jeg er lærling hos Anders Mainz ApS, fordi vi gerne vil bryde op med måden, vi bygger på i dag. Det er motiverende at lære håndværket, samtidig med at kunne bidrage til at sætte en bedre og bæredygtig standard i tømrerfaget.

Kasper

Tømrerfaget giver mulighed for en alsidig arbejdsdag med mange forskellige opgaver, hvor det er vigtigt at se løsningsorienteret på udfordringerne, hvilket jeg er vild med. Jeg valgte at blive tømrer, fordi det er tilfredsstillende at skabe med sine hænder. Specielt at skabe med træ, fordi der er så mange muligheder. At aflevere et færdigt projekt, hvor man har sat en ære i at gøre det perfekt og kan se glæden hos kunden, er et gyldent øjeblik for mig.

Martin

Jeg har været tømrersvend i 26 år. Siden jeg var lille har jeg vidst, at jeg ville være være tømrer. Jeg elsker at arbejde med træ og skabe ting, som kan holde i mange år og som er til glæde og gavn for andre. 
At føre folks drømme ud i livet og samtidig at udfolde sig kreativt, er utrolig givende for mig.

Emmilie

Jeg er i gang med at blive bygningssnedker, fordi jeg har et ønske om at kunne bidrage til byggebranchens grønne omstilling gennem et tradionelt håndværk. Jeg har en bachelor i Geografi, som har givet mig viden indenfor ressourceforbrug, biodiversitet, bæredygtighed og byplanlægning. Jeg vil koble teori med et praktisk håndværk, fordi sådan kan jeg få det bedste indblik i byggebranchens udfordringer og muligheder. Anders Mainz ApS har en stærk vision om forandring, og derfor er jeg det helt rigtige sted for min egen mission mod en grønnere byggebranche.

Anders

Siden jeg var ung, har jeg villet bygge et hus og derfor endte jeg med at gå i lære som tømrer. Her opdagede jeg uheldigvis mine 10 tommelfingre, men efter 9 år som svend føltes det dog alligevel naturligt at starte firmaet i 2016. Året efter gik det op for mig, at det bedst mulige hus var bygget på gamle principper, og her blev mainz hjem så en realitet. 
Siden 2021 har vi været heldige at kunne leve af samt inspirere branchen med netop disse principper.

Dig?

Er du klar på at bygge med åndbare byggematerialer?
Vi søger dygtige tømrer- og bygningssnedkersvende med solid erfaring. Vi ligger vægt på passion, faglig stolthed og selvstændighed. Hvis du ønsker at bygge med naturlige materialer, så skal du ikke tøve med at kontakte os. 
Lærlinge er altid velkomne til at søge uopfordret, da vi ønsker at uddanne fremtidens håndværkere til den bæredygtige byggebranche.